SKA-P szukam tłumaczeń
Ska-P jest git ale mogliby troche wyluzowac z tymi skocznymi, wesolymi gwizdami w kazdym kawalku bo to troche po jakims czasie meczy. Poza dym Komuchy
![]() ![]()
z frazesa we frazes ... a konkretniej ? "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
Flick'a rzucila jedna dziewczyna (?) bo jej powiedzial ze Lepper to najbardziej zajebisty koles w sejmie. (sory flick za zdradzanie twojego zycia intymno-politycznego ale to historia godna przytoczenia
![]() ![]() ![]()
raczej nie znam sie na 'lewackich tekstach o bzdurach':D. po prostu duza czesc tekstow Ska-P jest zangazowana politycznie i raczej w lewą stronę tejże sceny. Nie krytykuje tego, ze teksty sa lewicowe (choc mam odmienne poglady), ale raczej drazni mnie fakt angazowania Ska w polityke. Wolalbym zeby muzyka ta zostala muzyka do zabawy... Pifko, Ska i kobieta wystarczy, niepotrzebuje jeszcze w tym polityki
![]() zwyczajnie nie jestem wielkim fanem Ska-P, choc czasem moge posluchac niektorych kawalkow, ale raczej ze wzgledu na fajne punkowe zagrywki, bo pod wzgledem Ska to nie prezentuja wielkiej klasy ![]()
..dla mnie w ogole nie prezentuje duzej klasy, to jak ska-pop, pop-ska hiszpanski w Hiszpanii;ot taki tam ESKAPE..
..to moje,damske zdanie ![]() ![]() "radio is for housewives"-i'm none..
ja na szcęście niewiele po hiszpańsku umiem i dzieki temu moge ze stoickim spokojem co jakiś czas np. "qe corra la voz" albo "planet eskoria" zarzucić sobie bo ma fajnego pałera. ale po jakimś czasie przychodzi moment w którym nie dość że w co drugim kawałku słysze już "terroristas cośtam cośtam..." to zaczynaja meczyc przesterowane gitary (
![]() ![]()
Mi tam ich lewackie teksty to wogole nie przeszkadzają (czyżbym popełnił własnie samobójstwo
![]() ![]() Z lewackich hiszpanskich kapel to Kortatu wole, ale mniejsza z polityką. Jebac polityke!! ![]() i've got erection
No, ale na nadal nie wiem co to sa lewackie texty oprocz tego , ze o bzdurach. W takim razie 99 % kapel na swieice spiewa o bzdurach, dla przykladu Skauci (pilka , piwo i panienki) dla mnie to sa bzdury
![]() "Lewackosc" Ska-P polega na tym , ze sie nie wstydza czerwonej gwiazdy, a nikt juz nie w nika w to co maja do powiedzenia, po za przyporzadkowaniem ich do odpowiedniej szufladki, oczywiscie nie powinno sie mieszac polityki z muzyka, wiec jesli kapela gra fajnie to postepuje sie w mysl zasady "kochaj muzyke pierdol polityke" super sprytne. No, ale widac wszyscy to filolodzy hiszpanscy i dotego politolodzy od niszczenia lewackosci ![]() wielkie K**** "PfffffF" ... a "Planeta Escoria" daje rade "If you're arrogant, tough,
smart and clean looking you got to be a Mod then !" http://www.polishmods.prv.pl ![]()
łoooo.... kiedys ktoś ci to stary przypomni ![]() ![]()