SKA wkracza do polityki
SKA wkracza do politykiZe smutkiem ale z uśmiechem na ustach
![]() ![]() oto link do utworu: http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/2477 ... -na-ustach
Re: SKA wkracza do politykiPSL = polityczne prostytutki
![]() Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję. A piosenka słaba, brzmi jak disco polo.
Re: SKA wkracza do polityki
Dokładnie oprócz folkowej 'skoczności' to ze ska mało wspólnego to ma. A po paru przesłuchaniach jakoś mi się wydaje że po prostu zerżnęli to z popularnego ostanio zespołu ENEJ i jego kawałka 'Rachela' - konstrukcja i cały aranż kawałka, wibrujący lekko wokal, podobnie zaśpiewane chórki, akordeon, zmiana tonacji pod koniec na refreny ![]() ![]()
Re: SKA wkracza do politykikurde, ale ich zjechaliście...
a już myślałem, że będzie na kogo zagłosować w tym burdelu, odkąd ten oto osobnik przefarbował się z zielonego na czerwone chyba... ![]() cozer dobrze gada w Reggae Oryginal "... oddałem głos, by wybrać mniejsze zło powstało znów demokratyczne dno..." Do the SKA!
REGGAE fever is good!
Re: SKA wkracza do politykiObok SKA to to nawet nie leżało. Nie ma mniejszego zła, jebać bandę czworga.
![]() tyfy tyfy tyfy Czarnuchy zapodawać
Re: SKA wkracza do polityki
identyczne przemyślenia miałem, a tu patrzeć: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/psl_ ... 07951.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: SKA wkracza do politykiSKA zawsze łączona była z ruchem robotniczy a wiec z LEWICĄ, więc obciach śpiewać dla PSL czy farbowanym $LD.
Re: SKA wkracza do politykiSKA było łączone z brakiem polityki
co innego ważne kwestie społeczne jak piwo zabawa i kobiety ![]() Grochów-właściwa strona Wisły po dwakroć!!
Re: SKA wkracza do politykiProponuje nie rozwijać tego tematu. Kto wie jak jest ten wie, kto nie wie się nie dowie. Głupotę proponuje administratorom bezwzględnie banowac. Niech glupki idą na Onet.
Ska`d 4 life !