slyszalem gdzies to info juz wczesniej, nie chcialem troche w to wierzyc. Ale jednak! Rewelacja! Yeahhhh!!
btw. w tamtym roku po jednym koncercie, gosc co prowadzil ostrode wpuscil cos toots and maytals i wspominal, ze maja ochote ich zaprosic na nastepny rok. Jak to im jeszcze wyjdzie to jestem w 7 niebie
Czmyru wrote:slyszalem gdzies to info juz wczesniej, nie chcialem troche w to wierzyc. Ale jednak! Rewelacja! Yeahhhh!!
btw. w tamtym roku po jednym koncercie, gosc co prowadzil ostrode wpuscil cos toots and maytals i wspominal, ze maja ochote ich zaprosic na nastepny rok. Jak to im jeszcze wyjdzie to jestem w 7 niebie
Majki wrote:Piter na regenecie napisał:
zespół The Aggrolites odwołał koncert w Ostródzie...
Abstrahując od toczonej tam dyskusji, nie wiem czy największej winy nie ponosi ich przedstawiciel na Polskę. Jakoś do tej agencji zaufania nie mam, choć może niesłusznie. Ale ten koncert od początku wydawał mi się misją samobójczą, patrząc na rozpiskę trasy zespołu. Amerykanie nie muszą znać geografii środkowej Europy, w przeciwieństwie do do organizatorów koncertu.
One more drink, one more fight, one day we might see the light!
Ostróda była zabookowana zanim ich przedstawiciel w Europie zrobił resztę trasy. Wydaje mi się że jakiśtam Francuz chyba mapę Europy zna , a jak nie zna to mógł lepiej poznać zanim organizował trasę.