na tak ogniowej bibie dawno nie byłem! sto lat dla młodej pary i big up! dla wszystkich gości! Też niedługo zapodamy może pare pamiątkowych fotek z tej uroczystośći. Z całej imprezy podobał mi się poranny after dla wytrwałych, po tym co zobaczyłem rano, mogę się założyć, że Stepel wystąpi w nastepnej edycji tańca z gwiazdami
dj jula wrote:kiedy my wytrzeźwiejemy stempelku????????
Może kiedyś się uda.
W końcu udało się do domu powrócić.
Ogień z dupy był i to z dużej dupy
Pozdrowienia i podziękowania dla współbiesiadników, w takim składzie to nie może być słabo, a takiej patologii jak podczas powrotu tramwajką to jeszcze nie było Jeszcze jeden i jeszcze raz ..................
skavliks wrote:Też niedługo zapodamy może pare pamiątkowych fotek z tej uroczystośći. Z całej imprezy podobał mi się poranny after dla wytrwałych, po tym co zobaczyłem rano, mogę się założyć, że Stepel wystąpi w nastepnej edycji tańca z gwiazdami
Pawełek tylko obcykaj te fotki kilka razy zanim je zapodasz bo może być
nienajweselej po niedzielnym after party A co do Stępla to dobrze by było jak bys się od kół ratowniczych trzymał z daleka do niewiedzieć czemu mam całe plecy sine
Czarny wrote:za partnerke dla niego bym dal poslanke Begger , I-wsza dame pania Kaczynska , albo ta ktora dzis potracila rowezyste pod wplywem alkoholu
Ja natomiat proponował bym aby w parze wystartował z Jareckim, doskonale dawali sobie razem rade i uzupełniali się, a przedewszystkim bardzo był efektowny taniec tych panów do okoła słupa, w pewnym momencie myslałem, że widze Jareckiego po raz ostatni ale chyba jest nie do zdarcia i mają już przecwicozne te tańce, wkońcu nie jeden balet razem przeżyli
na weselu zjawił się na specialne zamówienie szef wszystkich szefów, boss dolnośląskiej mafii Jarosław G. z Wałbrzycha
każdy ma jakąś sprawe, ale ochrona czuwa z tyłu
ale Don Jaro nie odmawia pomocy nikomu
sialajlajlaj moja cyganeczko tiririri
a o to gwiazdy tego dnia i wieczora Wirus & Zosia
I'm your boss dee-jay! jesssss aj hehe
jadą swiry jadą! ogień i zdrowie pary młodej!
dr.Stępel and The Swidniczans ''tyfy tyfy tyfy...''
from JA to Kaszëbë
Jimmy Cliff?
ale huragany na tych karaibach, Jareckiemu życie uratowała palma kokosowa
Pablito
sorrki, że nie mam zadnych fotek z porannych poprawin bo prąd siadł w aparacie, ale chyba Uczeń pstrykał coś. Kto następny wstepuje w związek małżenski? bo czas uderzyć na kolejne wesele